University of Copenhagen, Faculty of Law logo

Konference om moms og fast ejendom Aflyst


Dato og tid

Tirsdag d. 5. maj 2020 kl. 09:30 til 16:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 1. maj 2020 kl. 12:00

Sted

Festsalen, Københavns Universitet, Frue Plads 4, 1168 København K Festsalen, Københavns Universitet
Frue Plads 4
1168 København K

Konference om moms og fast ejendom Aflyst
Københavns Universitet v. FIRE – Fiscal Relations Research Group og Aarhus Universitet i samarbejde med Bech-Bruun, Deloitte, EY, Kromann Reumert og Plesner, har hermed fornøjelsen af at invitere alle interesserede fra det private og offentlige erhvervsliv, bygge- og ejendomsbranchen, den finansielle sektor/investorer, universiteterne, studerende mv. til en spændende heldagskonference om moms og fast ejendom den 5. maj 2020 i Festsalen, som ligger midt i hjertet af København.

På konferencen vil der være oplæg og paneldebatter fra nogle af Danmarks førende momseksperter og –specialister inden for følgende emner: De nye regler om udtagningsmoms vedr. fast ejendom, forskellige problematikker i KPC Herning-sagen, moms og ekspropriation af fast ejendom, ny eller eksisterende økonomisk virksomhed?, brug eller misbrug i skatteretten, samt virksomhedsoverdragelse og fast ejendom.

Den internationale taler på konferencen er professor Ad van Doesum, Maastricht University og PwC, der vil holde et oplæg om ”EU case law regarding VAT and immovable property”.

Tilmelding

Alle spørgsmål vedrørende tilmelding bedes rettet til Maryna Pagels: maryna.pagels.@jur.ku.dk.

Københavns Universitet behandler oplysninger om deltagere i arangementer fortroligt. Oplysningerne slettes senest seks måneder efter arrangementet har været afholdt, medmindre deltageren har givet samtykke til, at Københavns Universitet kan opbevare oplysningerne med henblik på at informere om kommende konferencer eller andre relevante arrangementer. I tilfælde af særlige regnskabsmæssige krav kan relevante oplysninger om deltagere opbevares i Københavns Universitets arkiver, indtil disse krav er opfyldt.

Se privatlivspolitik her.
Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Københavns Universitet, Det Juridiske Fakultet

maryna.pagels@jur.ku.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Københavns Universitet, Det Juridiske Fakultet

maryna.pagels@jur.ku.dk